تبلیغات
  - ویژگی‌های‌ یک خمیردندان خوب چیست؟ شیوه‌های اصولی مسواک زدن
 
 
درباره وبلاگ



مدیر وبلاگ : نویسنده
نویسندگان


به گزارش جام جم انلاین به نقل از فارس، مصطفی‌ فاطمی‌ دندان‌پزشک، در خصوص استفاده از خمیردندان‌ها، اظهار داشت: خمیردندان ماده‌ای است که ترکیبات متفاوتی در آن استفاده می‌شود که یکی از اصلی‌ترین ترکیبات آن پاک‌کننده است که باعث کف کردن خمیردندان می‌شود. از ترکیبات دیگرخمیردندان می‌توان به مواد ساینده آن اشاره کرد که از موادی مثل اکسید سیلیس و آلومینیوم در آن استفاده می‌شود. به جز اینها خمیردندان از مواد طعم‌دهنده و قوام‌دهنده برای شکل خمیری تشکیل شده است.

وی در ادامه گفت: بعضی مواقع به جای استفاده از پاک‌کننده‌های اکسید سیلیس یا آلومینیوم به عنوان افزودنی از کربن با منشأ گیاهی استفاده می‌کنند، زغال به همان میزانی که اثر فیلترکنندگی و اثر جذب مواد سمی را داراست در خمیردندان هم این کاربرد را دارد؛ البته آن قدری که مسواک زدن درست و اصولی در سلامت دندان مهم است برند خمیر مهم نیست.

عضو هیأت علمی دانشگاه شهید بهشتی در خصوص خمیردندان‌های گیاهی، بیان کرد: در مواد تشکیل‌دهنده خمیردندان طعم‌هایی استفاده می‌شود که خوشایند باشد، علاوه بر این‌ها مواد افزودنی را با درصدهای مشخص استاندارد شده برای جلوگیری از پوسیدگی به آن اضافه می‌کنند.

فاطمی‌افزود: خمیردندان‌های ژله‌ای که توسط سازمان غذا و دارو در تولید آن کنترل می‌شود دارای هولوگرام بوده و بدون ضرر است و شکل ظاهری ژله‌ای آن نوعی تبلیغات است.

وی در ادامه در مورد ویژگی خمیردندان‌های مناسب تأکید کرد: اگر وارد جزئیات شویم شاید برای مردم عادی قابل تشخیص نباشد اما اگر به صورت کلی بگوییم آنهایی که از داروخانه تهیه می‌کنیم دارای کیفیت تقریباً یکسانی هستند و شاید اصلی‌تر از مسأله خمیردندان مناسب، مسواک زدن منظم و دقیق استفاده است.

عضو هیأت علمی دانشگاه شهید بهشتی خاطرنشان کرد: فشار آوردن بیجا روی دندان و حرکات نامربوط حتی با بهترین مسواک و خمیردندان بسیار مضر است. زمان مسواک زدن باید حدود 3 تا 5 دقیقه در نظر گرفته شود.



لینک منبع

مطلب ویژگی‌های‌ یک خمیردندان خوب چیست؟/ شیوه‌های اصولی مسواک زدن در سایت مفیدستان.


لینک منبع و پست :ویژگی‌های‌ یک خمیردندان خوب چیست؟/ شیوه‌های اصولی مسواک زدن
http://mofidestan.ir/%d9%88%db%8c%da%98%da%af%db%8c%e2%80%8c%d9%87%d8%a7%db%8c%e2%80%8c-%db%8c%da%a9-%d8%ae%d9%85%db%8c%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%af%d8%a7%d9%86-%d8%ae%d9%88%d8%a8-%da%86%db%8c%d8%b3%d8%aa%d8%9f-%d8%b4%db%8c/



نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :
یکشنبه 6 اسفند 1396 04:02 ق.ظ
من به شدت تحت تاثیر مهارت های نوشتن شما قرار گرفته ام
با طرح بندی در وبلاگ خود. آیا این موضوع پرداخت شده است یا
آیا خودتان آن را تغییر دادید؟ در هر صورت حفظ نوشتن کیفیت خوب
این نکته ای است که امروزه یک وبلاگ خوب مانند این را ببینید.
جمعه 4 اسفند 1396 06:06 ب.ظ
سلام، فقط می خواستم بگم، من از این پست وبلاگ لذت بردم.

این الهام بخش بود در حال ارسال پست!
جمعه 7 مهر 1396 01:18 ب.ظ
تخفیف ویژه 10 هزار تومنی ریحون!
غذا رو سفارش بدید و 10 هزار تومن تخفیف بگیرید!
برای هر کسی که از لینک شما کد تخفیف رو بگیره هم 10 هزار تومن به حساب شما افزوده میشه!
برای گرفتن تخفیف 10 هزار تومنی مراحل زیر رو انجام بدید:
اول لینک رو باز کنید و کد تخفیف رو کپی یا یادداشت کنید
بعدش برید به صفحه اصلی سایت ریحون reyhoon.com و نرم افزار رو دریافت کنید (با گوشی برید و باید برنامه بازار رو داشته باشید)
بعد از نصب نرم افزار ثبت نام کنید (20 ثانیه طول میکشه نهایت!)
موقع سفارش غذا کد تخفیف رو بزنید تا 10 هزار تومن از هزینه غذا کم بشه.
مثلا 20 هزار تومن غذا سفارش بدید فقط 10هزار تومن پرداخت میکنید.
راستی در ماه مبارک رمضان برای مسافران و معذورین شرعی قبل و بعد از افطار باز است.
سوالی داشتید ایمیل بزنید
موفق باشی!

پنجشنبه 6 مهر 1396 03:58 ب.ظ
سلام وبلاگتون زیباست جدی میگم دستتون درد نکنه مطلب خوشم امده سر بیشتر بهتون میزنم ممنون
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر


آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :